GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-05-2024 11:49

RİZE'DE DÜZENLENEN 4.MİNİ DÜNYA KUPASI TAMAMLANDI

Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rize Uluslararası Öğrenci Derneği tarafından gerçekleştirilen “Mini Dünya Kupası” oynanan final maçları ile son buldu.

RİZE'DE DÜZENLENEN 4.MİNİ DÜNYA KUPASI TAMAMLANDI

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI 

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin çeşitli bölümlerinde öğrenim gören  Afganistan, Azerbaycan, Afrika Karması, Suriye, Türkmenistan, Asya Karması ve Filistin gibi takımların katıldığı turnuva maçları Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi sahil futbol sahasında oynandı. Turnuvanın başlama vuruşunu, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ile Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin gerçekleştirdi.

Oynanan maçların sonucunda turnuvanın final müsabakasında Azerbaycan takımı Afganistan’ı yenerek şampiyon oldu. Final müsabakasına, RTEÜ Rektörü Prof.Dr. Yusuf Yılmaz, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Öztürk, Recep Tayyip Rektör Yardımcısı Nebi Gümüş, Gençlik Merkezi Müdürü Yasin Çakmakçı, Üniversite Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Hüseyin Kanbur ve turnuvada bulunan öğrenciler katıldı.

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Öztürk açıklamasında “Üniversitemizde okuyan gençlerimizin spordan yaralanabilmesi, öğrencilerin kendi aralarında kaynaşması, sosyal ve kültürel anlamda gelişmelerine katkı sağlamak amacıyla yola çıktığımız bu organizasyonda güzel bir turnuva gerçekleştirdik. Gençlerin olduğu her yerde her zaman varız ve elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum “ dedi. Renkli görüntülerin yaşandığı futbol turnuvası madalya töreni ile son buldu.

AdminAdmin