GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-09-2023 07:04

GENEL MÜDÜR ALİM, KAYSERİ VALİSİ ÇİCEK VE KAYSERİ B.ŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI BÜYÜKKILIÇ’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

ÇAYKUR Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Alim, Anadolu’nun değişik bölgelerinde Çaykur Genel Müdürlüğüne bağlı, ÇAYKUR Bölge Müdürlükleri ve bu bölgelere bağlı Çaykur Bayileriyle buluşma toplantıları çalışmalarına devam ediyor.

GENEL MÜDÜR ALİM, KAYSERİ VALİSİ ÇİCEK VE KAYSERİ B.ŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI BÜYÜKKILIÇ’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

İzmir Bölgesi çalışmalarının ardından, ÇAYKUR Kayseri Bölgesindeki Çaykur bayileri ve Çaykur Kayseri Çay satış mağazasında inceleme çalışmalarının devamında, daha önceleri Rize’nin Güneysu İlçe Kaymakamlığını görevinde bulunmuş olan, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'e nezaket ziyaretinde bulundu. Vali Gökmen’i ziyaretine Yardımcısı Zeki Karaoğlu, Çaykur Kayseri Bölge Müdürü Şefik Kara ve Çaykur Kayseri Bölge Bayisi Kemal Topsakal eşlik ettiler.

Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim’in, Kayseri Bölge Müdürlüğü ziyaret çalışanlarında, çay satış mağazası ve Çaykur Kayseri bayilerini ziyareti kapsamında, Kayseri Büyük Şehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret ederek, çok nazik ev sahipliği için Çaykur ve şahsı adına teşekkürlerini iletti. Genel Müdür Alim, Kayseri Valisi Çiçek’in ve Kayseri Büyüyk Şehri Belediye Başkanı Dr. Büyükkılıç’ın, Çaykur Kayseri Bölge Müdürlüğüne ve Türk çayına göstermiş oldukları ilgi ve katkılarına teşekkür ettiler

AdminAdmin