GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-09-2022 11:05

ZERDECİ YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Yeniden Refah Partisi Rize il başkanlığı için ikinci olağan kongresini gerçekleştirdi.

ZERDECİ YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Yeniden Refah Partisi Rize il başkanlığı için ikinci olağan kongresini gerçekleştirdi. Genel Başkan Erbakan'ın katıldığı kongrede Zerdeci yeniden başkanlığa seçildi. YenidenRefah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Gün içerisinde şehir merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulunarak esnafla bilgi alışverişinde bulundu. İsmail KAHRAMAN Kültür merkezinde Akşam saatlerinde gerçekleştirilen Kongreye çok sayıda partili katıldı. Yeniden başkan seçilen ZERDECİ yapmış olduğu konuşmasında şu ifadelere yer verdi.

Yeniden Refah Partimizin, İlimizde düzenlemiş olduğu 2. Olağan İl Kongremizi bugün bu Salonda, Kıymetli Genel Başkanımızın katılımıyla yapıyoruz. Genel Başkanımızın İlimizi ziyareti bizleri onurladırmış Teşkilatlarımıza büyük Güç, büyük Heyacan kazandırmıştır. Bu ziyareti Rizede halkımız’ın Partimize olan İlgi, Alakasını ve teveccühünü Arttırmıştır. Kendilerine bir kez daha buradan teşekkür ediyorum.

Üstlendiğimiz bu Kutsal Görevi her şeyden üstün tutarak Azimle ve Tüm gücümüzle çalışarak, layık olma gayreti içerisinde olduk.

 “Bugün bu Salonu dolduran Heyecanlı Samimi Teşkilatlarımız,

 İlimizde ev Sohbetleriyle, Kapı taramalarıyla, Esnaf ziyaretleriyle, Stant çalışmalarıyla, her bir Rizeli’ye ulaşmak için Büyük Gayret göstermiştir.

 Bu çalışmalarımız da emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza  teşekkür ediyorum.

İnşallah bu Samimi çalışmalar neticesinde Yüce Rabbimiz bizlere  Nice Zaferler nasip edecektir.

 Bugün bu Salonu dolduran Milli Görüşçülerin Yüzlerinde gördüğümüz Kararlılık, Gönüllerindeki Aşk ve Heyecan bizlere

"Birinci 40 Yılda" Milletimiz’e Efsane hizmetler yapan Milli Görüş Hareketi'nin, "ikinci 40 Yılında’da bu hizmetlerin sürdürüleceğinin bir kez daha Müjdesini veriyor.

 Kutlu Kervanın Kutlu Yolcuları bu  salondadır. Yeniden Refah Partisini iktidara taşıyacak olan kadrolar bu salondadır.

Tarihe altın harflerle isimleri Kahramanlar olarak yazılacak olanlar bu salondadır.

İkinci 40 yılın Kahramanları bu salondadır.

- Yaşanabilir bir Türkiyeyi kurmak için Geliyoruz,

 - Yeniden Büyük Türkiyeyi kurmak için   Geliyoruz,

-  İslam Birliğini kurmak için  Geliyoruz,

 - Yeni bir Dünyayı kurmak için  Geliyoruz,

Cenab-ı Allah çıkmış olduğumuz bu Kutlu seferde Yâr ve Yardımcımız olsun, Milli Görüş Sancağını Kalenin en Yüksek Burçlarına en kısa zamanda dikmeyi nasip etsin.

Ne mutlu  Milli Görüşçüyüm diyen canla başla Mücadele Edenlere.

Kurtuluşa ancak  Milli Görüşle ulaşılır.

Milli Görüş ise sadece ve sadece Yeniden Refah ile Gelir.

 

Kongremiz Rize İlimiz’de bir Milat, bir Başlangıç olacaktır. Kongremiz’den hemen sonra Besmeleyi çekip Kollarımızı sıvayarak Herkesi Kucaklayarak Gönülleri Fethedeceğiz.

Bize verilen bu Emaneti en Yükseğe taşıyarak Yeniden Refah Partimizi inşallah İlimizde birinci parti yapacağız.

 

  Bu kongre programımızda el ele vererek, Planlı ve Disiplinli bir şekilde çalışan, bu Muhteşem tablonun meydana gelmesinde çok büyük emeği geçen, İlçe Başkanlarımıza, Yönetim Kurulu Üyelerimize, Hanım Kollarımıza, Gençlik Teşkilatlarımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yüce Mevlam hepsinden razı olsun,

Birlik ve Beraberliğimizi daim eylesin.

En zor zamanda Milli Görüş sancağını tutup kaldıran 2. Kırk Yılın Kahramanları olarak tarihe geçecek bu güne kadar Büyük Fedakarlıklarla çalışan Yeniden Refah Teşkilatlarımız’a ve Bizlere büyük teveccüh gösteren kıymetli Hemşerilerimize ve Aziz Milletimize yürekten teşekkür ediyorum.

Kongremize katılan değerli Teşkilat mensuplarımıza ve saygıdeğer Misafirlerimize  Şükranlarımı sunuyorum. Cenab-ı Hak çıkmış olduğumuz bu Kutlu seferde, Bizlere en büyük Muvaffakiyetler ve en büyük Zaferler nasip eylesin. Yar ve Yardımcımız olsun.

 

Kongremiz Hayırlı olsun, Gazamız Mübarek olsun.

İstikbâl bizimdir, Zafer bizimdir Niyet hayır Akibet hayır. En büyük Zaferlerde en büyük fetihlerde buluşmak üzere hepinizi Allaha emanet ediyorum. 

Zafer Milli Görüşündür ve Zafer yakındır. “ dedi.

AdminAdmin