EĞİTİM
Giriş Tarihi : 14-09-2022 13:20

YUSUFELİN’DE 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM BAŞLAMA TÖRENİNDEN GÜZEL GÖRÜNTÜLER

Türkiye genelinde olduğu gibi, Yusufeli İlçesinde de, 2022-2023 Eğitim Öğretim dönemi ilk ders zilinin çalmasıyla çocukların ve sevinci renkli görüntülere sahne oldu.

YUSUFELİN’DE 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM BAŞLAMA TÖRENİNDEN GÜZEL GÖRÜNTÜLER

Haber: Bayram Ali Kavalcı-Fotoğraflar: Yusufeli Basın Bürosu

2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılı Kazım Karabekir İlkokulunda düzenlenen program ile başladı. Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin ve Yusufeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Alp tarafından çalınan ilk ders zil ile öğrenciler sınıflarına geçti. Düzenlenen program da konuşan Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin,”Bir takım kaygılarla bu yıl okullara başlıyoruz. Önümüzde bir taşınma süreci var. Dolayısıyla orada da olsak burada da olsak çocuklarımız için en iyi ortamı hazırlamak ve onların eğitim öğretimine herhangi bir zarar vermeyecek şekilde bu süreçleri yönetmek bizim görevimiz. Devletimizin de bu konuda ki hassasiyeti en üst seviyede. Bütün çözümleri hep birlikte yaşayacağız. Devletimiz, yöneticilerimiz, bizler evlatlarımızın yanındayız. Siz sevgili öğrencilerimizi okul bahçelerinde, caddelerde ve sokaklarda görmek bizleri mutlu ediyor. Siz değerli öğretmenlerimiz ve velilerimizin katkı ve destekleriyle bu yılki öğretim yılını sorunsuz geçirmeyi umut ediyoruz. 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın başta sizlere, ailelerinize ve kıymetli öğretmenlerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum. ’dedi.

Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin tarafından öğrencilere yaşlarına göre boyama kitabı, boya kalemi, okuma kitabı ve çikolata hediye edildi.

AdminAdmin