GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-07-2023 17:11

VALİ ÇEBER'DEN GENEL MÜDÜR ALİM'E VEDA ZİYARETİ

5 yıllık Rize Valiliği görevinin ardından, Gaziantep Valiliğine atanan Kemal Çeber, Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim'e veda ziyaretinde bulundu.

VALİ ÇEBER'DEN GENEL MÜDÜR ALİM'E VEDA ZİYARETİ

Genel Müdür Alim ve Yardımcıları tarafından karşılanan, Gaziantepe ilimin yeni Valisi ÇEBER, "Çaykur D.Karadeniz Bölgemizin en önemli ekonomik lokomotifi olarak, ülkemiz, bölgemiz ekonomisine, yarım asırdır gerek katmadeğer,  gerekse istihdam ve ekonomik refah kazandırmaya devam eden milyonlarca insanımızın en önemli tarım ve ticari sektörüdür. Çaykur Genel Müdürümüz Yusuf Ziya Alim beyle  her yıl yaş çay kampanyasını büyük bir huzurla açtık. Birlikte yaş çay topladık. Bazende Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin beyde bizlere eşlik ettiler. Hep birilikte çay alimevlerine gittik. Üreticilerimizle birlikte olduk. Onları dinledik, onlarla çay iştik. Hoş sohbetler yaptık. Güzel kalıcı çalışmalar yaptık güzel hatıralar olusturduk. 2018 tarihinde başladığım Rize Valiliği görevimden, Gaziantep Valisi olarak atanmam nedeniyle bugün itibariyle ayrılıyorum. İçimde mavi ve yeşil bir hüzün var. Çayın Gaziantep 'te daha çok tüketilmesi için, misafirlerime öncelikle  çay ikram etmeye devam edeceğim. " dedi.

Vali Çeber, "Rize’deki çalışmalarımızda her zaman yanımızda olan size ve çalışma arkadaşlarınıza gönülden teşekkür ediyorum. Gaziantep'te Valiliğimizin, evimizin ve gönlümüzün  kapısı sizlere her daim açıktır."

Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya ALİM; Bizlere nazik veda ziyaretinize şahsım ve tüm kurumumuzun mensupları adına minnet ve şükranlarımızı sunuyorum. 5 yıldır ilimizin, çayımıza çok değer veren bir Valimiz olarak çayımızın geleceğine yönelik çalışmalarımızda kurumumuza ve yönetici olarak şahsıma hep destek oldunuz, katkılar sağladınız. Birlikte çayımızın geleceğine yönelik çalışmalarımızda bilgi ve katkı paylaşımında bulunduk. Sizi hiç bir daim unutmayacağız. Ülkenizin gerek nüfus, gerekse en büyük ekonomiye sahip sayılı illerinden olan Gaziantep Valiliği görevinizde de başarılarınızın devamını diliyorum. "dedi.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

AdminAdmin