GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-10-2023 10:41

VALİ BAYDAŞ'DAN ÇAYKUR PAKETLEME VE ÇAYKUR EKSTRAKT FABRİKALARINA ZİYARET

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize OSB toplantısı öncesinde, İyidere ilçesinde bulunan, Çaykur 100 Yıl Çay Paketleme Fabrikasını, Çaykur Genel Müdürü ve YK Başkanı Yusuf Ziya Alim' le gezerek, kuru çay paketlerinin dolum ve ambalaj, sevkiyat gibi birimlerindeki işlemleri yerinde birlikte incelediler.

VALİ BAYDAŞ'DAN ÇAYKUR PAKETLEME VE ÇAYKUR EKSTRAKT FABRİKALARINA ZİYARET

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI 

Rize Valisi Baydaş ve Çaykur Genel Müdürü Alim, Çaykur 100 Yıl Pazarlama Üretim Bölge Müdürlüğü Çay Paketleme Fabrikası Müdürü  Ömer Bolat tarafından karşılandılar. Buradaki incelemelere, İyidere Kaymakamı Eray Gürsoy, Çaykur Genel Müdür Yardımcıları Zeki Karaoğlu, Erdinç Hatinoğlu'da eşlik ettiler.

Vali Baydaş' a Çaykur Genel Müdürü Alim tarafından, 24 saat üretim yapan İyidere Çaykur çay paketleme fabrikasındaki çalışmalarla ilgili detaylı bilgiler aktarıldı. 

Bu ziyaretin ardından, Rize Kalkandere OSB Salonunda gerçekleştirilen Ekim ayı yönetim kurulu toplantısına; Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım, OSB Müdürü Hasan Günal, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Arif Mete, İl Genel Meclis Başkanı Sabit Karafazlı, İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete ve Kurum Avukatı Şahin Kukoğlu katıldı.

Buradaki toplantıda, faaliyet gösteren fabrikalar, organize sanayi bölgesinin son durumu ve yapılan planlamalar görüşülerek fikir alışverişinde bulunuldu.

Vali Baydaş, toplantının ardından OSB’de faaliyette bulunan Rize Ekstrakt Fabrikasında incelemede bulunarak Çaykur Genel Müdürü ve YK Başkanı Yusuf Ziya Alim’den bilgiler aldı. Ziyaretlerine Metal Teknik ile davam eden Vali Baydaş, fabrikayı gezerek üretim hakkında yetkililerden bilgi aldı.

AdminAdmin