SPOR
Giriş Tarihi : 03-03-2023 21:02   Güncelleme : 03-03-2023 21:08

Sinan Osmanoğlu : Hedef galibiyetle dönmek

Çaykur Rizesporlu Sinan Osmanoğlu Yılport Samsunspor maçı öncesi yaptığı açıklamada “ Maçın önemini biliyoruz ve en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştık. Buna göre mücadele edeceğiz. Hedefimiz galibiyetle dönmek” dedi.

Sinan Osmanoğlu : Hedef galibiyetle dönmek

HABER:ARZU ERBAŞ

Çaykur Rizespor cumartesi günü saat 19’da karşılaşacağı Yılport Samsunspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Mehmet Cengiz tesislerinde devam eden antrenman öncesi açıklamalarda bulunan yeni transfer defans oyuncusu Sinan Osmanoğlu kritik bir maç olacağını belirterek “Deprem dolayısıyla zor bir süreç geçiriyoruz. Lige de ara verildi. Samsun maçı için tekrardan hazırlanmaya çalıştık. Bu arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştık. Yeni gelen transferlerin uyum süreci açısından da iyi oldu. Önümüzdeki maç kritik bir maç. Çaykur Rizespor hedefi olan bir takım, şampiyonluk isteyen bir takım. Bu da benim buraya gelmem de önemli bir etkendi. Ben de bu hedefe en iyi şekilde katkı vermek istiyorum. Bu hedefe ulaşmak istiyoruz. Bu hedef uğrunda da bu hafta ki maç önemli  ve kritik bir maç. Maçın önemini biliyoruz ve en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştık. Buna göre mücadele edeceğiz. Hedefimiz galibiyetle dönmek” dedi.

HER HAFTA YENİ BİR FİNAL OLACAK

Sinan Osmanoğlu “Üst tarafta puanlar birbirine yakın bu yarış sürecek gibi gözüküyor. Soğukkanlı olmak ve maç maç bakmak lazım. Her hafta yeni bir final olacak. 1 puan kaybında geriye düşüp 1 puan kazandığınızda öne geçiyorsunuz. Kazanma hedefine yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz bu hedefe ulaşacağımıza da inanıyorum.”ifadelerini kullandı.

AdminAdmin