Saadet partisi Rize il başkanlığından yapıalan açıklamada
81 ilden teşkilat mensuplarımızın katılımıyla gerçekleştireceğimiz kongremiz, ‘Seçimlere ve İktidara Hazırlık’ çalışmalarımızı taçlandıracağımız bir kongre olacaktır.
Bizler de Saadet Partisi Rize İl Başkanlığı olarak; il, ilçe, belde ve mahalle teşkilatlarımızla birlikte bu coşku ve heyecana ortak olmak üzere 30 Ekim günü saat 10’da Ankara’da Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kongre Salonu’nda olacağız. Tüm Rizeli hemşerilerimizi bizimle birlikte kongremize katılmaya davet ediyoruz. Katılmak isteyenler İl Başkanlığımızla irtibata geçebilirler.
Bu vesile ile 8. Olağan Büyük Kongremizin partimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Kararlıyız, Milletin iktidarında Saadet var!