YEREL
Giriş Tarihi : 07-03-2023 23:23

Rize’deki Artvinlilerden kurtuluş günü buluşması

Rize'deki Artvinliler, Artvin'in düşman İşgalinden kurtuluşunun 102. yıldönümünde buluştu. Karadeniz Artvinliler Dernekler Birliği Başkanı Hamza Teke “Bizler Rize'de kendi memleketimiz gibi yaşıyoruz. Bürokrasisi ile, esnafı ile, halkı ile, Rizelilerle Artvinliler bir oldu, tek oldu” dedi.

Rize’deki Artvinlilerden kurtuluş günü buluşması

HABER:ARZU ERBAŞ

Karadeniz Artvinliler Dernekler Birliği, Artvin'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıldönümünde Rize'de yaşayan Artvinlileri buluşturdu. Rize Valisi Kemal Çeber, Belediye Başkanı Rahmi Metin ile  Artvinli olan Çaykur Genel Müdür Yardımcısı Erdinç Hatinoğlu, MHP İl Başkanı İhsan Alkan ile Rize'de yaşayan Artvinliler katıldığı programda kahvaltı eşliğinde sohbet edildi.

ANLAMLI BİR GÜNDE BULUŞTUK

Karadeniz Artvinliler Dernekler Birliği Başkanı Hamza Teke Artvin'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü nedeniyle Rize'de yaşayan Artvinliler olarak bir araya geldiklerini belirterek “Bizler Rize'de kendi memleketimiz gibi yaşıyoruz. Bürokrasisi ile, esnafı ile, halkı ile, Rizelilerle Artvinliler bir oldu, tek oldu. Geçmişten bugüne kadar tüm samimiyetimizle birlikte yaşamaktan mutlu duyuyoruz. Bugünkü bu anlamlı buluşmamızda Rize Valisi Kemal Çeber ve Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin de bizi yalnız bırakmayarak bu şeref dolu günümüzün yıl dönümünde bizleri mutlu etti. Katılan ve destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

AdminAdmin