YEREL
Giriş Tarihi : 12-10-2023 14:53

Rize Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan DOKAP Başkanı Hakan Gültekin’i Makamında Ziyaret Etti.

Rize Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan; yönetim kurulu üyeleri Sefer Alan, Bayram Dinç, Mehmet Eroğlu ve Orhan Özgünle beraber Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Hakan Gültekin’i ziyarette bulundu.

Rize Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan DOKAP Başkanı Hakan Gültekin’i Makamında Ziyaret Etti.

Rize Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi(DOKAP) Başkanı Hakan Gültekin’i ziyaret ederek Rize’de DOKAP tarafından desteklenen Proje için teşekkür ederek hayata geçirilecek Projeler hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.
Başkan Arslan yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; Rize Fatih Mahallesinde Mülkiyeti Odamıza ait olan 15 dönümlük Proje ve sera alanımıza uzun zamandır çalışmalarını sürdürdüğümüz 500 metrekare alanda yapılacak olan modern sera Projesi DOKAP tarafından desteklenerek 1 Milyon 372 Bin 633 TL tutarındaki Projemizin Rize’mize hayırlı olmasını diliyorum.  Ocak ayında başlayacak olan Proje alt yapı ve üst yapı çalışmaları neticesinde sahada görev yapan personelimizin yer fizibilite raporlarıyla çalışmalar başlayacaktır.  bölgeye katkı sağlayacak olan bu Proje sayesinde geniş bir yelpaze içerisinde Odamız hizmet verecektir. Dolayısıyla, bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi(DOKAP) Başkanı Hakan Gültekin’e bir kez daha teşekkür ediyorum, ’ifadelerini kullandı.
DOKAP Başkanı Hakan Gültekin yaptığı açıklamada; Amacımız Başkanlığımızın sorumluk alanında paydaşlarla güzel ve kalıcı projelere imza atmak. Bunlardan önemli olarak gördüğüm Projeler arasında yer alan ‘Modern Sera Projesinin’ Rize’ye katkı sağlayacağını düşünüyorum. Sonuç olarak bizler Rize Ziraat Odasının Çalışmalarını sahada görüyoruz bu anlamda yapacakları bu proje sayesinde önümüzdeki yıllarda neler yapabiliriz anlamında şimdiden yol gösterici olacaktır.  500 metrekare alanda yapılacak olan ve 1 Milyon 372 Bin 633 TL katkılı ‘ Modern Sera Projesinin ‘Rize’ye hayırlı olmasını diliyorum, dedi.

 

İlyas GÜRİlyas GÜR

İlyas GÜR