YEREL
Giriş Tarihi : 17-10-2023 12:25

Rize Valisi Baydaş Gençlerle Grafiti Yaptı

Gönüllü gençlerle ortaklaşa yürütülen “Grafiti ile Merkezimde Gençlerin İzi Kalır” projesi kapsamında ilimizdeki Rize Gençlik Merkezi duvarları ve Kazım Ayvaz Güreş Eğitim Merkezi önündeki duvarlar grafiti ile renklendi.

Rize Valisi Baydaş Gençlerle Grafiti Yaptı

Haber:Fikret KARABULUT
Vali Baydaş, eşi Zeyneb Baydaş, Antalya Murat Paşa Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri, Rize Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri ve Grafiti Sanatçısı Şenol Karakaya ile birlikte Kazım Ayvaz Güreş Eğitim Merkezi’ndeki grafiti uygulamasına katıldı.
Cumhuriyetimizin 100. Yılı, ilimize özgü değerler ve spor temalı gerçekleştirilen grafitiler görenler tarafından tam not aldı.
Vali Baydaş, böylesi güzel bir etkinlikte gençlerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Gençlerimizle birlikte ilimizin güzelliklerini ve değerlerini yansıtan grafitiler yaptık. Bu tür etkinliklerin gençlerimizin gelişimine ve sosyalleşmesine önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum.” dedi.
Grafiti uygulamasına katılan gençler ise Vali Baydaş’ın kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, “Valimizin bu güzel etkinliğe katılması bizleri çok mutlu etti. Böylesi bir projede yer almak bizim için büyük bir onur.” diye konuştular.

İlyas GÜRİlyas GÜR

İlyas GÜR