SİYASET
Giriş Tarihi : 13-04-2023 19:50   Güncelleme : 13-04-2023 20:02

Prof. Dr. Haydar Baş, vuslatının 3. Yılında anılıyor

14 Nisan 2020’de Hakk’a yürüyen Bağımsız Türkiye Partisi’nin (BTP) merhum genel başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, vuslatının 3. yıldönümünde anılıyor.

Prof. Dr. Haydar Baş, vuslatının 3. Yılında anılıyor

14 Nisan 2020’de Hakk’a yürüyen Bağımsız Türkiye Partisi’nin (BTP) merhum genel başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, vuslatının 3. yıldönümünde anılıyor.

11- 17 Nisan haftasını Haydar Baş’ı anma haftası ilan eden BTP, 14 Nisan Cuma günü tüm Türkiye’de ve yurt dışında aynı anda anma programları düzenleyecek.

BTP teşkilatları tarafından organize edilecek olan anma programları iftar sonrası eş zamanlı olarak başlayacak.

Türkiye’nin yanı sıra Almanya, Azerbaycan, KKTC ve Tataristan gibi ülkelerde de programlar düzenlenecek.

Konuyla ilgili olarak BTP Genel Merkezinden yapılan bilgilendirmede, “14 Nisan’da Trabzon Akçaabat´taki kabri başında hatim ve dualarla anılacak olan Haydar Baş hocamız için aynı gün bütün illerde ve yurtdışında anma programları organize edilerek, yüzbinlerce seveni ile bir araya geleceğiz. Tüm vatandaşlarımız bu programlara davetlidir” denildi.

İstanbul’daki programa BTP lideri de katılacak

Anma programlarının İstanbul ayağı Beşyol’daki Elite World Business Hotel’de gerçekleştirilecek. Saat 21.00’de başlayacak olan programa BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş da katılacak. BTP lideri programın kapanış konuşmasını yapacak.

Başkent Ankara’daki anma programı ise Kavaklıdere’deki Demonti Otel’de gerçekleştirilecek.

Deprem bölgesinde de anılacak

Prof. Dr. Haydar Baş deprem bölgesinde de anılacak. Hatay, Kahramanmaraş, Gaziantep, Malatya gibi kentlerde BTP tarafından kurulan çadır kentlerde anma programı düzenlenecek.

Anma programının içeriği

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayacak olan Prof. Dr. Haydar Baş’ı anma programının açılış konuşmasını programın yapıldığı kentin BTP il başkanı yapacak.

Prof. Dr. Haydar Baş’ın hayatından kesitlerin anlatıldığı sinevizyon gösteriminin ardından program konuşmalarla devam edecek.

İstanbul dışındaki programlar o ilde görevli olan genel başkan yardımcılarının kapanış konuşmasıyla sona erecek.

Programlar canlı yayınla ekrana getirilecek

Yurtiçi ve yurtdışında düzenlenecek anma programların Meltem Medya grubuna bağlı televizyon kanallarından canlı bağlantılarla ekrana getirileceği açıklandı.

Haberin Videosu;

[embed]https://youtu.be/LZEJymSuyFY[/embed]

 

 

AdminAdmin