SİYASET
Giriş Tarihi : 18-05-2023 22:52   Güncelleme : 19-05-2023 22:32

MHP İL BAŞKANI ALKAN’IN BASIN TOPLANTISI

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28 Dönem TBMM Milletvekili seçimlerine katılan siyası partilerin elde etmiş oldukları seçim sonuçlarıyla ilgili değerlendirmeleri devam ediyor.

MHP İL BAŞKANI ALKAN’IN BASIN TOPLANTISI

Rize ilimizde Cumhur ittifakının paydaşlarından olan Milliyetçi Hareket Partisinin Rize İl Başkanı İhsan ALKAN, Rize Merkezindeki Piyano pastanesinde düzenlemiş olduğu kahvaltılı basın toplantısına davetli olan Rize Basını yoğun ilgi gösterdi.

MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan’ın seçim sonuçlarını, Rize Basınıyla değerlendirme toplantısına MHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Recep Bakırcı, MHP Rize Ülkü Ocakları Başkanı Sadık Kandemir, MHP eski İl Başkanı ve 14 Mayıs Seçim Kurulu Başkanı Yahya Köse, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Feyiz, MHP İl Başkan Yardımcıları ve çok sayıda MHP Rize İl Yönetim Kurulu üyeleri eşlik ettiler.

İl Başkanı İhsan Alkan, 14 Mayıs 2023'de gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve 28 Dönem TBMM Milletvekilliği seçimlerini değerlendirme toplantısında önemli açıklamalarda bulunan ve Rize basının sorularını cevaplayan İl Başkanı ALKAN, “Öncelikle Rize basını olarak bu seçimde objektif habercilik içerisinde yapmış olduğunuz haberlerden dolayı sizleri tebrik ediyorum. Bu seçimin ülkemiz genelinde suhulet içeresinde geçmesinden milletçe memnunun olduk. Asıl Türk milletimize seçimlerin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz. Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin de birlik ve beraberlik içeresinde geçmesi yüce Mevla’dan diliyorum. Milletvekilliği seçimleri Cumhur ittifakımızın başarısıyla sonuçlanmıştır. İkinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçiminin Cumhurbaşkanımız, hemşerimiz sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın başarısıyla sonuçlanacaktır. 29 Mayıs sabahında Türk Milletinin 13’cu Cumhurbaşkanı sn. Erdoğan olacaktır inşallah. Partimiz MHP, gerek ülkemiz genelinde, gerekse Rize ilimizde başarılı olup oy oranını ve TBMM’de Milletvekilini artıran parti olmuştur. Ülkemizin sıralamada en büyük üçüncü partisi olmuştur. Cumhur ittifakımız, birlik ve beraberlik içinde Rize’de 3 Milletvekilini de almak üzere çalıştık. Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın birinci turda kazanması için paydaşlarımızla halkımızdan oy istedik. İttifakımız olarak, Cumhurbaşkanımız sn. Erdoğan’a memleketinde en yüksek oyu almayı başardık. İlimizde ittifak adayımız Cumhurbaşkanımıza verilmemiş olan 63 bin oyunu, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci turunda Cumhur ittifakına dönüştürmek için seçmenleri ikna etme çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. MHP Rize İl başkanı olarak, Cumhurbaşkanımızın mührü ile gönlüyle, yüreğiyle, yetkisiyle aldığı her karar benim başımın tacıdır ve biz bunu genel başkanımızın talimatıyla böyle gördük, böyle devam ederiz. MHP olarak Anayasamızın ilk 4 maddesi en hassas konumuz ve duyarlılığımızdır. Rize genelinde bu seçimde oyumuzu 3 bin artırarak 31 bine çıkarmayı ve milletimizin gönlünü kazanmayı başardık. Bu başarımızı Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimde de büyüterek devam ettireceğiz.” şekillinde konuştu.

Basın dostu MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan Bey, Rize’de siyası parti ayrımı yapmaksızın, diyalogcu, kucaklayıcı yapısıyla, bu güzel şehirde yaşayan insanların acı v en mutlu günlerinde yanlarında olmasıyla bilinen bir siyasetçi olarak tanınmaktadır.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

AdminAdmin