GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-12-2022 00:39

Güneysu İlçe Müftülüğüne Atanan Faruk Satıcı Görevine Başladı

Hopa ilçe Müftüsü iken Güneysu ilçe müftülüğüne atanan Hasan Faruk SATICI görevine başladı

Güneysu İlçe Müftülüğüne Atanan Faruk Satıcı Görevine Başladı

Güneysu ilçe müftüsü Abdulkerim Çelik'in İstanbul Ümraniye İlçe müftülüğüne atanmasının ardından boşalan Güneysu ilçe müftülüğüne Hopa ilçe müftüsü Hasan Faruk Satıcı atanmıştı. Abdulkerim Çelik'in Güneysudan ayrılmasının ardından ilçeye atanan Hasan Faruk SATICI görevine başladı.

Her iki müftümüzede yeni görev yerlerinde başarılar dileriz

Hasan Faruk SATICI kimdir?

Faruk Satıcı  02.12.1982 Rize'de doğdu. İlkokulu Rize'de okuduktan sonra İstanbul Fatih'de Sokullu Şehit Mehmet Paşa Kur'an Kursunda hafızlığını yaptı. Orta okulu Eyüp İmam Hatip Lisesinde okudu. Liseyi İstanbul İmam Hatip ve Rize İmam Hatip Lisesinde okudu. Hafızlıktan bir dönem sonra klasik ilimler okudu.

2009 yılında Diyanet İşleri Başkanlığında göreve başlayan Satıcı 2014'te Marmara İlahiyattan, 2017 yılında Rize Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezinden mezun oldu.

Kısa bir dönem Rize'de Cezaevi Vaizliği yaptıktan sonra Bayburt İli Aydıntepe İlçe Müftüsü olarak atandı. 01.08.2021 tarihinde Hopa ilçe  Müftülüğüne 14.11.2022 tarihinde ise Güneysu İlçe Müftülüğüne atanan Hasan Faruk SATICI evli ve üç çocuk babasıdır.

AdminAdmin