GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-03-2025 00:06

Gündoğdu 29 Ekim İlkokulu öğrencilerinden Rize’ye kültür gezisi

Gündoğdu 29 Ekim İlkokulu öğrencileri ve koordinatör öğretmenleri, ÇEDES Projesi kapsamında Rize’nin kültürel ve turistik değerlerini yakından tanımak için keyifli bir gezi gerçekleştirdi.

Gündoğdu 29 Ekim İlkokulu öğrencilerinden Rize’ye kültür gezisi

Dilek ONAY CAN

Rize’nin Gündoğdu beldesi Gündoğdu 29 Ekim İlkokulu öğrencileri ve koordinatör öğretmenleri, ÇEDES Projesi kapsamında Rize’nin kültürel ve turistik değerlerini yakından tanımak için lültür gezisi gerçekleştirdi.

Kültür gezisi  kapsamında öğrenciler, Rize’nin simgelerinden Rize Çay Bardağı ve Çay Çarşısı başta olmak üzere Mısır Unu Değirmeni, Seyir Terası, Nalia ve Hüsnü Hat Müzesi gibi önemli noktaları ziyaret etti.Öğrenciler gezi sonunda çok mutlu olduklarını, Rize ile ilgili bilgi dağarcıklarının arttığını ifade ettiler.

AdminAdmin