GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-03-2024 23:10

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 'DAN SİRKECİ AİLESİNE TAZİYE TELEFONU

Cumhurbaşkanı sn. Recep Tayyip ERDOĞAN, geçen haftalarda yaşadığı Ankara Çankaya' da tedavi gördüğü Güven Hastanesinde vefat eden hayırsever Rizeli Vâkıf insanı Hacı Cemal Sirkeci'nin ailesini telefonla arayarak başsağlığı diledi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 'DAN SİRKECİ AİLESİNE TAZİYE TELEFONU

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI 

Rize'nin Derepazarı İlçesinden olan, Türkiye'nin en eski müteahhitlerinden ve yıllardır  memleketi Rize başta olmak üzere Türkiye'nin değişik il ve ilçelerinde camii, dini amaçlı binalar, manevi ve milli eğitim gören  öğrencilere burs ve maddi yardımları, umre hediyesi gibi kültürel ve sosyal amaçlı hayırlarını kendi ismini taşıyan, Hacı Cemal Sirkeci Vakfı aracılığıyla sürdüren merhum Cemal Sirkeci'nin cenazesi İstanbul Fatih Camisinde kılınıp, merhume eşinin mezarlığının bulunduğu Edirnekapı Sakızağacı aile kabristanlığında  defnedildi.
Yıllar önce memleketi Rize'de iken kendisini Güneysu 'daki konutunda kabul eden, Cumhurbaşkanı sn.Recep Tayyip Erdoğan, hayır sever gönül insanı hacı Cemal Sirkeci'nin büyük oğlu Fatin Sirkeci'yi telefonla arayarak üzüntüsünü ifade ettikten sonra "Tüm aile fertlerine ve sevenlerine  taziyelerini iletti. Erdoğan;"  muhterem hemşehrim hayır sever vakıf insanı hacı Cemal Sirkeci büyüğümüze Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Rabbim bizleri ve rahmetli babanızı şefaatine nail eylesin." dedi.

AdminAdmin