GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-05-2023 22:20

CUMHUR İTTİFAKI RİZE İL BAŞKANLARINDAN BİRLİK VE BERABERLİK TOPLANTISI

Cumhur İttifakı ortakları, Ak Parti Rize İl Başkanı, MHP Rize İl Başkanı, YRP Rize İl Başkanı ve BBP Rize İl Başkanı, Rize Yakamoza Restoranda düzenlenen basın toplantısında bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Rize basınının yoğun ilgi gösterdiği kahvaltılı basın toplantısının ev sahipliğini yapan, Ak Parti Rize İl Başkanı, Rize eski Milletvekili Hikmet AYAR, “ 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri öncesi Cumhur ittifakımızın Rize’deki Partilerinin kıymetli İl başkanlarıyla seçim gününe kadar Rize’miz genelinde yürüteceğiz çalışmalarımızın birlik ve beraberlik içinde yürütmeye başlamış bulunmaktayız.” dedi.

CUMHUR İTTİFAKI RİZE İL BAŞKANLARINDAN BİRLİK VE BERABERLİK TOPLANTISI

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar’ın ev sahipliğinde, MHP) Rize İl Başkanı İhsan Alkan, YRP Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci ve BBP Rize İl Başkanı Ensar Özçelik’in katılımıyla yapılan basın toplantısında konuşan ve konuşmanın sonunda basın mensuplarının sorularını cevaplayan, Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet AYAR, “ Cumhur ittifakı birilerinin dediği gibi proje ittifakı değil, dava ve misyon ittifakıdır. Türkiye’nin bekası ve geleceği için bu ittifakı kuran genel başkanlarımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Sn. Devlet Bahçeli’ye, Sn. Mustafa Desteci’ye ve Sn. Fatih Erbakan’a elbette teşekkür borcumuz var. Türkiye’nin dünyaya tekrar ben varım diyebilmesi için oluşturdukları bir birlikteliktir. Cumhur ittifakı birilerinin dediği gibi proje ittifakı değil, dava ittifakıdır. Biz Cumhur ittifakı olarak adeta et ve tırnak gibiyiz. Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın oyu 2018 seçimlerine göre tüm Türkiye’de yüzde 3’lük bir düşüş yaşadı. Rize’mizde de bu düşüş görüldü. Bunun muhasebesini yapıyoruz. 28 Mayıs’a giden süreçte rekor bir oy ile Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesini nasıl sağlarız bunun için yapılması gerekenleri Cumhur ittifakı paydaşlarımız ve Rize’deki bütün paydaşlarımızla sürekli konuşuyoruz. Rize’de yüzde 80’in altında bir oy oranıyla seçimi geçersek bu bizi gerçekten çok üzer. Cumhur ittifakının ülkemizde yapacağı daha çok hizmetleri vardır. Türkiye yüzyılı için Cumhur ittifakı ile ortaya koyacağımız çok projemiz olacaktır. Tabii ki Cumhur ittifakı ortakları olarak Rize’de yapacağımız çok hizmetler olacak. Bu anlamda daha sonraki süreçlerde de hep beraber olacağız. İcraat anlamındaki bahsettiğimiz projeleri konuşuyor olacağız.” dedi.

Bası toplantısında konuşan, MHP Rize İl Başkanı İhsan ALKAN; “Sözümüzdeyiz, sokaktayız ve çalışmaya devam ediyoruz. 28 Mayıs’ta 13. Cumhurbaşkanı olarak Sayın Cumhurbaşkanımız, memleketimizin evladı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı seçmek için bizler de mücadele ediyoruz. Rize’deki oy oranı 14 Mayıs’a göre artabilirse bundan mutlu oluruz. Ayrılıkta azap, birlikte rahmet vardır. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin.” dedi.

YRP Rize İl Başkanı Mehmet Akif ZERDECİ; “28 Mayıs’ta Türkiye Cumhuriyetimizin en önemli seçimleri diyebileceğimiz bir seçimle karşı karşıyayız. Cumhurbaşkanımız Sn. Erdoğan’ı hem ilimizde hem ülkemizde rekor bir düzeyde oyla birlikte seçtirerek birçok çevreye mesaj vereceğiz. Elimizden geleni teşkilatımız olarak seçim tarihine kadar dur, durak demeden çalışarak birlik ve beraberlik içinde sürdürmeye başlamış bulunmaktayız.” dedi.

Rize İl Başkanı Ensar ÖZÇELİK; “Cumhur ittifakının içerisinde olarak inşallah Sn. Cumhurbaşkanımızın Türkiye’nin 13’cı Cumhurbaşkanı olması için elimizden ne geliyorsa bunun için çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz.” diye konuştu.

AdminAdmin