SİYASET
Giriş Tarihi : 26-05-2023 10:11

CUMHUR İTTİFAKI ARDEŞEN TUNCA’DA GENÇLERLE BULUŞTU

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Cumhur İttifakı ve yerel yönetim temsilcileri, Ardeşen İlçesinin Tunca Beldesinde düzenlenen gençlik buluşmasına katıldı.

CUMHUR İTTİFAKI ARDEŞEN TUNCA’DA GENÇLERLE BULUŞTU

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Tunca Belde Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen buluşmaya, AK Parti Rize Milletvekilleri Muhammed Avcı ve Av. Harun Mertoğlu, MHP Milletvekili Adayları Recep Bakırcı ve Av. Remzi Kutanoğlu, DOKAP Başkanı Hakan Gültekin, AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Mustafa Terzi, Yeniden Refah Partisi Ardeşen İlçe Başkanı Muhammet Ermiş, Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, Tunca Belde Başkanı Ramazan Topçu ve Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz katıldı.

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen buluşmada gençlerle sohbet edildi. Katılımcıların konuşmalarının ardından gençlerin soru ve önerileri dinlendi. Rize’de ve ilçelerde yapılması planlanan gençlik yatırımları hakkında istişarelerde bulunuldu.

Rize’de yapılan gençlik yatırımları hakkında bilgilendirmede bulunulan toplantıda milletvekilleri ve yerel yönetim temsilcileri tarafından sosyal ve kültürel etkinliklerle ilgili karşılıklı görüş alışverişi yapıldı. AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı yaptığı konuşmada Rize’de gerçekleştirmiş oldukları gençlik yatırımlarına değinerek, “Şehrimizde öğrenci yurtları ve spor tesislerinden oluşan 30 yeni tesisi gençlerimizin hizmetine sunduk. Spor salonları, yüzme havuzları, gençlik merkezleri, sporcu kamp merkezleri, kano ve rafting merkezleri, stadyumlar, tenis kortları, öğrenci yurtları yer aldı. Vatandaşlarımızın görüşleri, talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerimize durmadan devam ediyoruz. Halihazırda il merkezi ve ilçelerimizde 7 farklı projede çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. 6 farklı yatırımımız da projelendirme sürecindedir” diye konuştu. Katılımcıların konuşmalarının ardından program, gençlerle fotoğraf çekimi ve sohbetin ardından sona erdi.

AdminAdmin