GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-02-2024 16:54

"Cizre-Rize buluşması"mottosuyla hamsi festivali yapıldı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde, Mardin Çaykur Rizespor Taraftarları Derneğinin girişimleri ve Şırnak Kaymakamlığı ile Şırnak Belediyesinin desteğiyle ‘ yöresel ürünlerHamsi Festivali’ düzenlendi.

Haber:Dilek ONAY CAN

“Cizre-Rize bulusması”mottosuyla  düzenlenen festivalde, Rize’den getirilen 1 ton hamsi   ve mangal ateşi üzerinde pişirilerek ekmek arası şeklinde  alana gelen misafirlere ikram edildi.

Mardin’in ilçesi Kızıltepe’li olan ve Çaykur Rizespor’u Mardin’de temsil eden  Mardin Çaykur Rizespor Taraftarları Derneği Başkanı Harun Çınar  hamsi festivaliyle birlik,beraberliği ve kardeşliği geliştirmeyi amacladığını ifade ederek,”Cizre’de Bir İlki gerçeklestirdik. Mardin Çaykur Rizespor Taraftarlar Derneği ailesi olarak düzenlemiş olduğumuz Rize İle Cizre buluşmasına bir ton hamsi İle başladık. Gelen tüm misafirlere halka bir ton hamsi İkram edildi bu hassas gönül ve kardeşlik projesinde Cizre Kaymakamı ve aynı Zamanda Belediye Başkan vekilimiz Sayın Nazlı Demir’e Mardin Çaykur Rizespor Taraftarlar Derneği Ailesi Olarak Sonsuz Teşekkürlerimizi Sunuyoruz.Etkinligimiz 28 Şubat Pazar gününe kadar devam edecek”dedi

Başkan Çınar sloganlarının birlikte  güçlü bir Türkiye olduğunu ifade ederek:” Kardeşiz,birimiz hepimiz İçin hepimiz Birimiz İçin Varız. Başlatılan adımlar iyi günlere adım adım yaklaşmış bulunmaktayız. Bu can bu bedende olduğu müddetçe Allah’ın İzniyle bu mücadele devam edecek”dedi.

AdminAdmin