GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-08-2023 09:35

ÇEKYA’DA YAPILACAK OLAN AVRUPA RAFTİNG ŞAMPİYONASINDA TÜRKİYE’Yİ ÇAYKURSPOR RAFTİNG TEMSİL EDECEK

Türkiye Kano Federasyonuna bağlı Rafting Spor Branşının, Rize’nin Ardeşen İlçesi Kano ve Rafting Parkurunda devam eden, Rafting Avrupa Şampiyonası hazırlık Kampı 21 Ağustos 2023 tarihinde sona eriyor. Bu kampta günlerdir, Kano Federasyonu Rafting hazırlık kampı sonrasında Ülkemizi Çekya’da temsil edecek olan ÇAYKUR spor Rafting takımını hazırlık çalışmalarının sonuna gelindi.

ÇEKYA’DA YAPILACAK OLAN AVRUPA RAFTİNG ŞAMPİYONASINDA TÜRKİYE’Yİ ÇAYKURSPOR RAFTİNG TEMSİL EDECEK

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Türkiye Kano Federasyonundan yapılan açıklamada, International Rafting Federasyonu (IRF) 2023 yılı Rafting Faaliyet Programında yer alan ve 23-26 Ağustos 2023 tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti Vltava nehrinde yapılacak olan Avrupa Rafting Şampiyonası yarışlarında Türkiye’ye Avrupa şampiyonu olarak dönmek üzere çalıştık denildi.

Çekya’daki Avrupa Şampiyonasına Türkiye’yi temsilen Koordinatör olarak Gürkan Köse ve Çaykurspor Rafting takımı Antrenör Rıza Avcı sporculara eşlik edeceklerdir. Yarışmaya katılacak olan ÇAYKUR sporlu milli sporcular şu isimlerden oluşmaktadır; Evren Dil, Oğuz Avcı, Ahmet Reşitoğlu, Yavuz Efe Güngör ve Semih Cengiz.

Çaykurspor Rafting branşı Kulübü Yönetici ve Antrenörler, çalışmalarımızda maddi ve manevi olarak her zaman bizlere katkı sağlayan, Gençlik ve Spor Bakanımıza, Çaykur Genel Müdürümüze, Kano Federasyonu Başkanımıza ve Rize Gençlik ve Spor İl Müdürümüze, şükranlarımızla teşekkürlerimizi sunuyoruz dediler.

Milli takım ailesinden rafting camiasına merhaba Ardeşen'de 10 günlük milli takım kampını tamamladık çekya da düzenlenecek olan 21-27 Avrupa şampiyonasına hazırlıklarımız devam etmektedir, ülkemizin, Türkiye rafting ve kano Fedarasyonumuza hocalarımıza teknik kurulumuza idarecilerimize hakem kurulumuza fedarasyon başkanımız Alper Cavit Kabakçı bey'e ya ülkem adına camiamız adına çaykur spor kulübü adına teşekkür ederiz

AdminAdmin