GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-06-2023 19:12

ÇAYKURSPOR YAZ FUTBOL OKULUNA YOĞUN İLGİ

Çaykurspor Kulübü, Rize ve Doğu Karadeniz Bölgesinden sporun ve sporcunun gelişimi için yetenekli çocuk ve gençleri alt yapıdan yetiştirip, Türk sporuna ve Ç. Rizespor Kulübüne kazandırmaya devam ediyor. Çaykurspor Kulübü yarım asırdır gençlerin ve çocukların sporla yetişen, spor ahlakı ve disiplinine sahip bireyler olması için yıllardır yaptığı çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Bu yılki Çaykurspor Yaz Sporları Futbol Okuluna, Deprem Bölgesi illerinden Rize’ye gelip yerleşen ailelerin çocukları da katılıyor.

ÇAYKURSPOR YAZ FUTBOL OKULUNA YOĞUN İLGİ

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

 

Her yıl olduğu gibi bu yılda, Şenol Birol Futbol Sahasında, 2014-2015 ve 2016 doğumlu çocukların seçmeleri okul eğitimi süresince Cumartesi, Pazar günleri saat 09.30’da yapılmaktadır. Çaykurspor Yaz Futbol Okuluna ilk günden 60 minik sporcu aileleriyle birlikle başvurdu. Aileler çocuklarının antrenmanlarını ve spor yeteneklerini tribünlerden izliyorlar. Eğitim yılının tamamlanıp öğrencilerin yaz tatilinin başlamasıyla haftanın her günü yapılacak. ÇAYKUR’un, Çaykurspor kulübünün geleneksel olarak her yıl düzenlemiş olduğu yaz futbol okuluna kayıt yaptırmak isteyen her çocuğa ücretsiz spor eğitimi vermeye devam ediyor.

Çaykurspor’un 8-12 yaş arası çocuklar için düzenlediği, Yaz Spor Okulu’nda, yaz dönemini doya doya sporla geçirecek olan minik ve genç çocuklar, ÇAYKUR Spor Futbol Antrenörleri Abdullah Kalafatoğlu, Ergün Çakmakçı, Şenol Alkan, Bülent Kazmaz, Antrenör, Sağlıkçı ve Masör eşliğinde yeteneklerini sergileyecekler. Çaykurspor Kulübü İdareci ve Antrenörleri, “Çaykurspor Kulübü Başkanımız sn. Yusuf Ziya ALİM’in kulübümüze bu zamana kadar ve bundan sonrada sağlayacağı desteklere şükranlarımızla teşekkür ediyoruz. “ ded

AdminAdmin