YEREL
Giriş Tarihi : 03-11-2022 13:19

ÇAYKUR ZİRAAT BOTANİK ÇAY BAHÇESİNE YENİ ÇAY SATIŞ MAĞAZASI

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (Çaykur) Ziraat Botanik Çay Bahçesine 170 metrekare büyüklüğünde ve 500 metrekare büyüklüğünde otoparkı ve ayrıca yürüme yolu olan yeni Çay Satış Mağazası açıyor.

ÇAYKUR ZİRAAT BOTANİK ÇAY BAHÇESİNE YENİ ÇAY SATIŞ MAĞAZASI

Rize’nin tepeden en doğal şekilde seyredildiği, zengin flora çeşitliliğiyle ve yeni dikilen bitki ve çam ağaçları çeşitliliğiyle, en kaliteli, siyah, yeşil ve organik çayların içildiği, dinlenme alanları, çay satış ve yöresel ürün mağazaları ve Çaykur Çayla Kafeterya, Restoranıyla, çeşitli sıcak ve soğuk çayların içildiği sosyal tesis kompleksinde, daha fazla müşterilere daha geniş bir konsepte satın alabilecekleri ve tadım yapabilecekleri yeni Çaykur Çay satış mağazası yakında hizmete açılacak.

Çaykur Ziraat Botanik Çay Bahçesindeki yeni, Çay satış ve tadım mağazasıyla ilgili konuşan, Çaykur Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya ALİM; Çay her mevsimde tüm insanlığın sıcak dosttur, arkadaşıdır. O nedenle yaş çay tarımının yapıldığı 4 ilimizde kıymetli üreticilerimizden satın aldığımız yaş çayları, yine 4 ilimizde bulunan çay fabrikalarımızda ürettiğimiz çay çeşitlerimizi Türkiye’nin genelinde ve dünyanın birçok ülkesinde tüketicilerin beğenisine sunmaktayız. Bilhassa yazın ilimizi ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlerin en çok ziyaret ettiği, dinlendiği, siyah, yeşil, beyaz ve soğuk çaylarını yudumladıkları, Ziraat Botanik Çay bahçemizde ürettiğimiz 100’un üzerinde çay çeşitlerimiziz nezih bir ortamda satın alabilmeleri için yeni mağazamızı kısa bir sürede hizmete açacağız. Bu mağazanın yanında onlarca aracın park edebileceği, yeni yürüyüş yoluyla Rize’yi kuşbakışı seyredecekler. Bu yeni mağazanın, oto parkın ve yürüyüş yolunun, ülkemize, bölgemize, Rize’mize hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi. Haber: Bayram Ali Kavalc

AdminAdmin