GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-11-2023 08:14

Ardeşen Belediye Başkanı Kahya'dan Hokey Milli Takımı'na Seçilen Sporculara Destek

Türkiye Hokey Federasyonu Başkanvekili Bayram Yüksel ve Teknik Kurul Başkanı Mustafa Çakır, Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya'yı ziyaret etti. Ziyarette Ardeşen Belediye Spor Kulübü ve Hokey Milli Takımına seçilen sporcular ile ilgili görüşüldü.

Ardeşen Belediye Başkanı Kahya'dan Hokey Milli Takımı'na Seçilen Sporculara Destek

Haber:Dilek ONAY CAN

Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türkiye Hokey Federasyonu Başkanvekili Bayram Yüksel ve Teknik Kurul Başkanı Mustafa Çakır'a teşekkür etti. Kahya, "Ardeşen Belediye Spor Kulübü olarak hokey sporuna büyük önem veriyoruz. Hokey, Ardeşen'de çok sevilen bir spor dalı. Bu nedenle, kulübümüzün hokey branşında başarılı olması için elimizden gelen desteği sağlıyoruz. Hokey Milli Takımına seçilen sporcularımız, hem kulübümüz hem de ülkemiz adına büyük bir başarı elde etmişlerdir. Bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" dedi.

Türkiye Hokey Federasyonu Başkanvekili Bayram Yüksel ise Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya'ya hokey sporuna verdiği destek için teşekkür etti. Yüksel, "Ardeşen Belediye Spor Kulübü, hokey sporunda önemli bir yere sahip. Kulübün başarılı olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Hokey Milli Takımına seçilen sporcularımız, Ardeşen'in ve ülkemizin gururu olmuştur. Bu sporcularımızın yetişmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Ziyarette, Ardeşen Belediye Spor Kulübü'nün hokey branşında elde ettiği başarılar ve Hokey Milli Takımına seçilen sporcular ile ilgili görüşüldü. Ziyaret, karşılıklı hediye takdiminin ardından sona erdi.

AdminAdmin