GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-11-2023 09:42

ALİM’DEN ARTVİN VALİSİ ÜNSAL’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Çaykur Genel Müdürü ve YK Başkanı Yusuf Ziya ALİM, Doğu Karadeniz Bölgesinde Yaş çay tarımının yapıldığı 4 ilden birisi olan ve Çaykur’a ait Artvin’in ilçelerinde bulunan 4 çay fabrikasının olduğu, Artvin ilinin yeni Valisi Cengiz Ünsal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ALİM’DEN ARTVİN VALİSİ ÜNSAL’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim ve beraberinde Yardımcıları Zeki Karaoğlu, Erdinç Hatinoğlu’nun kendilerine yapmış oldukları tebrik ziyaretinden mutluluk duyduğunu, çay tarımının ve Çaykur’un bilhassa Artvin İlinin sahil ilçelerinde, üretim, istihdam, refah ve sosyal hayat için ne kadar önemli olduğunu, ÇAYKUR’un Arhavi, Hopa, Kemalpaşa ve Borçka ilçelerine vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür edere, memnuniyetini ifade etti.

Çaykur Genel Mdürü Yusuf Ziya Alim’de, Çayımız için önemli olan komşu ilerimizden Artvin İlimizin yeni valisi olarak, daha önce Türkiye’nin dört bir yanında yapmış olduğunu başarılı görevlerinizin yeni görevinizde de devamını diliyoruz. Nazik ev sahipliğiniz için teşekkülümüz adına ve şahsım olarak da size teşekkürlerimizi sunuyoruz şeklinde dile getirdi. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

AdminAdmin