SPOR
Giriş Tarihi : 10-03-2024 22:41

AKARSU SLALOM BAHAR KUPASI YARIŞMALARI ARDEŞEN 'DE YAPILDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı,Türkiye Kano Federasyonu 2024 Yılı Faaliyet Programında Yer Alan Akarsu Slalom Bahar Kupası Yarışları 06-07 Mart 2024 tarihleri arasında Ardeşen Vali Recep Yazıcıoğlu Kano ve Rafting parkurunda gerçekleşti.

AKARSU SLALOM BAHAR KUPASI YARIŞMALARI ARDEŞEN 'DE YAPILDI

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI 

Ardeşen Fırtına deresi yapay Kano parkurunda 250 metrede gerçekleştirilen organizasyona Rize, Artvin, Ordu, Giresun, Muğla ve Antalya’dan 11 spor  kulübünden 114 sporcu katılım sağladı.

K1 ile C1 tekne sınıflarında büyük erkekler, büyük kadınlar, genç erkekler, genç kadınlar, yıldız erkekler ve K1 Minik erkek ve kadın kategorilerinde yapılan yarışlarda sporcular, 6'sı ters, toplam 21 kapının bulunduğu parkuru en hızlı şekilde bitirmek için Ardeşen deresinin coşkun akan sularında kürek çekti.

Yarışmada Rize’li sporcular 4 altın madalya, 5 gümüş madalya ve  4 bronz madalya almayı hak etti. 5 il, 10 kulüpten toplam 117 sporcunun mücadele ettiği yarışlarda kategorilerinde dereceye giren sporculara madalyalarını ve kulüplere kupalarını; Ardeşen Kaymakamı Ferhat Altay, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Öztürk  Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, Kano Federasyon Başkanı Alper Cavit Kabakçı, Federasyon YK Üyesi  ve Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, Federasyon YK Kurulu Üyesi Kenan Yücel, Ardeşen Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Osman Önçırak ve Pazar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Halil Kaya takdim ettiler. Etkinlik, dereceye giren sporculara ödüllerinin verilmesinin ardından sona erdi.

 

AdminAdmin