SİYASET
Giriş Tarihi : 27-11-2023 12:37

AK PARTİ RİZE ‘DE TEŞKİLAT TEMAYÜLÜ YAPILDI

AK Parti Rize Teşkilatı, Rize’de 2024 Mahalli İdare Seçimleri için başvuruda bulunan İlçe Belediye Başkanları aday adaylarının Teşkilat Temayül Yoklaması İsmail Kahraman Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

AK PARTİ RİZE ‘DE TEŞKİLAT TEMAYÜLÜ YAPILDI

AK Parti Rize’de 2024 Mahalli ve İdare seçimleri için İlçe Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulunan 47 Aday adayı bugün gerçekleştirilen teşkilat temayül programında teşkilat mensupları tarafından oylandı. Türkiye Geneli 81 İl Başkanlığınca elektronik ortamda saat 10.00’da başlayan temayül yoklaması saat 16.00 itibariyle son buldu.

AK Parti Rize İl Başkanlığınca gerçekleştirilen Temayül Yoklaması AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Veysel Ayhan, AK Parti MKYK Üyesi Mahmut Eminmollaoğlu’nun katılımlarıyla icra edildi.

Programın sonunda bir değerlendirmede bulunan AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar “Katılım sağlayan ve programda emek veren herkese teşekkür ederek; Bugün teşkilat mensuplarımızın yoğun katılımıyla Türkiye genelinde eş zamanlı olarak elektronik ortamda Temayül yoklamamızı icra ettik. 47 aday adayımız için oy kullandık. 9 Kasım’da başlayan İlçe Belediye Başkanlığı aday adayları ile ilgili olan sürecimizi bugünkü temayül yoklaması ile tamamladık. Teşkilat Temayülümüzün hepimiz için hayırlı sonuçlar getirmesini ve tüm aday adaylarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Burada esas olan milletimize hizmet etmek için öne atılmak. Bu anlamda elini taşın altına koyan görev almak için öne çıkan tüm aday adaylarımızı tebrik ediyorum. Çıkan sonuç her ne olursa olsun ümit ediyorum ki diğer aday adaylarımız seçilen adayımızla sahada beraber çalışacaktır. AK Parti’mizin demokrasi şöleninin önemli unsurlarından olan bu aşamanın aday adaylarımız içinde ilimiz içinde hayırlı olmasını dilerim” dedi. Fotoğraflar: AK Parti Rize İl Tanıtım ve Medya Başkanı-HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

AdminAdmin