https://www.rizebulten.com/files/uploads/user/a89ab5f7e8a7f0419b5d07e00c521668-cf8b3b8272c35a5f4c1e.jfif
Dilek ONAY CAN

Rize Millet ittifakı Listesi özellikle CHP şaşırttı

09-04-2023 16:32

Beklenen isimler olmadı.

Millet İttifakı aday sıralaması şu şekilde; CHP’den eski Rize 2. sıra Milletvekili Adayı Tahsin Ocaklı ile İYİ Parti’den Köksal Toptan ve Saadet Partisi'nden Muhammet Yıldız’ı aday gösterecek

Bu listeye göre CHP adayı bizleri şoke etti. Millet İttifakı birileri tarafından resmen provake edildi.
Oyunun içinde oyun var..Bu saatten sonra 2+1 zor,çok zor.
Ee siyaset bu, fazla güvenmemek lazım,bir saatte bile bütün dengeler alt üst olur. Rize  CHP'yi gerek ilçe Başkanıyla,gerek kadın kollarıyla,gerek gençlik kollarıyla,yönetimiyle çalışıp,çabalayan, en önemlisi CHP'yi Rizeli ile barıştıran,tabuları yıkan  bir il başkanı Saltuk Deniz ve ekibi  var iken,halkın sevgisini ,teveccühünü kazanmış Kenan Bıyık  var iken bu isim bizi fazlasıyla saşırttı .

Siyaset bir canavar gibi insanı yutar gerçekten,kimleri yutmadı ki!

Seçim atmosferine girildiğinde Halkın nabzı tutulur ,sonra da o seçmen kaale alınmaz.Bu hep böyle oldu ama bu kez Rize  Millet İttifakı seçmeni fazlasıyla şok  oldu.,tabiri caizse dumura uğradı. 

Sandığa kim gidecek,herhalde biz seçmenler ,uzaydan inenler değil.
O halde neden seçmenin isteği doğrultusunda karar verilmez?Önüne bir liste konur ,"vatandaşlık görevini yap oyunu ver " denir.Seçmen bu şekilde küstürülemez.
Peki seçmen o kişileri mecliste görmek istemiyor ise! 
Bakalım seçime yaklaştığımız bu günler daha nelere gebe,bekleyip görelim.
Ne diyelim,hayırlı olsun .

#DilekOnayCan

Neler Söylendi?
Reklamı Geç
Advert