Prof. Dr. Veysel Eroğlu Vali Çeber’i Ziyaret Etti

Çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Rize’ye gelen Orman ve Su İşleri Eski Bakanı, Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Vali Kemal Çeber’i ziyaret etti.

GÜNCEL - 27-12-2022 00:54

Prof. Dr. Veysel Eroğlu Vali Çeber’i Ziyaret Etti

Valilik girişinde Vali Kemal Çeber tarafından karşılanan Prof. Dr. Veysel Eroğlu karşılamanın ardından Valilik şeref defterini imzaladı. Eroğlu ve Vali Çeber, Valilik makamında bir süre görüşme yaptı.

Eroğlu, misafirperverliğinden dolayı Vali Çeber’e teşekkür ederek, “Eşsiz doğal güzellikleri olan Karadeniz’imizin nadide şehri Rize’de olmaktan dolayı duyduğum memnuniyeti dile getirmek isterim. Cumhurbaşkanımızın ili olan Rize aynı zamanda beşeri sermayesi ile de ön plana çıkmaktadır. Son 20 yılda kalkınan ve gelişen Türkiye ile birlikte Rize de bu yatırımlardan payını almış, Ovit Tüneli ve havalimanı gibi dünya ölçeğinde önemli projelerin tamamlandığını görüyorum” dedi.

Vali Kemal Çeber ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlimize ve ülkemize önemli hizmetlerde bulunmuş önceki dönem bakanlarımızdan Sayın Veysel Eroğlu Bakanımızı ağırlamaktan dolayı mutluyuz. Ülkemize olduğu gibi Rize’mize de çok önemli katkıları olmuş Sayın Bakanımıza şükranlarımızı arz ediyoruz. Rize’mize tekrar hoş geldiniz diyorum” şeklinde konuştu.

Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Rize Valiliği ziyaretinin ardından Vali Kemal Çeber ile birlikte yürüyerek Rize Belediyesine geçti. Yolda vatandaşlar ve esnaflara da uğrayarak sohbet etti.

Eski Bakan Eroğlu, 23, 24, 26 ve 27. Dönemde Afyonkarahisar, 25. Dönemde İzmir Milletvekili seçildi. 60. Hükûmette Çevre ve Orman Bakanı; 61, 62, 63, 64 ve 65. Hükûmetlerde Orman ve Su İşleri Bakanı olarak görev yaptı. Halen Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi olarak görev yapmaktadır.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
ESKİ SAĞLIK OCAĞININ YERİNE YAPILAN  SOSYAL ALAN PROJESİNDE SONA YAKLAŞILIYOR

ESKİ SAĞLIK OCAĞININ YERİNE YAPILAN SOSYAL ALAN PROJESİNDE SONA YAKLAŞILIYOR

15-04-2024 - GÜNCEL

RİZE'NİN YENİ İL GENEL MECLİS BAŞKANI BÜYÜK OLDU

RİZE'NİN YENİ İL GENEL MECLİS BAŞKANI BÜYÜK OLDU

14-04-2024 - GÜNCEL