Milli Görüş Belediyeciliğini Rize İle Yeniden Tanıştıracağız

Yeniden Refah Partisi Rize Belediye Başkan adayı Cemil Çolak ve İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

GÜNCEL - 13-03-2024 22:56

Milli Görüş Belediyeciliğini Rize İle Yeniden Tanıştıracağız

Atatürk ve Cumhuriyet caddeleri ile Rize Belediyesi Meydan Sosyal Tesisi'ni ziyaret eden Çolak ve beraberindeki heyet, esnaflar ve vatandaşlar ile görüşerek sorunları dinledi.
Halkın sıkıntısını, yerel yönetimden beklentilerini, istek ve arzularını daha iyi öğrenip uygun çözümler üretebilmek, ihtiyaçları karşılayabilmek, dertlerine derman olabilmek amacıyla hareket ettiklerini vurgulayan Çolak “Uzman kadrolarımız tarafından hazırlanan projelerimiz ile Rizemizi marka şehir yapacağız” dedi.

  Milli görüş belediyeciliğini Rize halkıyla yeniden buluşturacaklarını belirten İl Başkanı Zerdeci, “Rize’de ve tüm Türkiye’de özlenen ahlaklı belediyecilik dönemini milletimizin hizmetine sunacağız. Biz, dürüst, merhametli, çalışkan, şeffaf belediye anlayışı ile projelerimizi masaya koymuş bulunmaktayız. Millete hizmet aşkıyla yanıp tutuşan bir belediye istiyoruz diyen milletimiz soluğu Yeniden Refah Partisi’nde alıyor.” Geçen yıllar içerisinde, milletimizin beklentisini karşılamayan belediyecilik anlayışı, milletimizin geçim derdine yol açan sıkıntılara bir türlü çözüm bulunulmaması vatandaşımızı çözümler ve projeler ortaya koyan Yeniden Refah Partimize olan ilgi ve teveccühünü her geçen gün arttırmaktadır. Yeniden Refah Partisi’nin ayak sesleri tüm Türkiye’de çok güçlü bir şekilde duyuluyor” diye söyledi

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İKİZDERE’NİN EFSANE MUHTARI ENDAM BİBER HAYATINI KAYBETTİ

İKİZDERE’NİN EFSANE MUHTARI ENDAM BİBER HAYATINI KAYBETTİ

26-04-2024 - GÜNCEL

RİZELİ EĞİTİMCİ DURSUN ALİ TAŞÇI VEFAT ETTİ

RİZELİ EĞİTİMCİ DURSUN ALİ TAŞÇI VEFAT ETTİ

26-04-2024 - GÜNCEL