INTERCITY RAFTİNG 2024 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YARIŞLARI RİZE’DE YAPILDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Kano federasyonu, İntercity Rafting Türkiye Şampiyonası Yarışları 17-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında Rize’nin, Ardeşen ilçesi Fırtına Nehri, Vali Recep Yazıcıoğlu Kamno ve Rafting Parkurunda gerçekleşti. Yarışmaların ilk günü Ardeşen İlçesine giden, Rize Valisi İhsan Selim BAYDAŞ yarışmaların yapıldığı parkur alanında, Türkiye’nin değişik illerinden gelen takımlara hoş geldin ziyaretinin ardından, yarışmaları bir müddet izleyip tüm takımlara başarılar diledi.

GÜNCEL - 20-05-2024 21:40

INTERCITY RAFTİNG 2024 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YARIŞLARI RİZE’DE YAPILDI

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Kano Federasyonunun, 2024 yılı faaliyet programında yer alan Rafting 2024 Türkiye şampiyonası Yarışları 17-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında Rize ili Ardeşen ilçesi Vali Recep Yazıcıoğlu Kano ve Rafting Parkuru Fırtına Deresi'nde yapıldı. Kano ve Rafting sporunda Rize’nin en köklü kulüplerinden olan; ÇAYKUR Spor Rafting Takımı U23 grubunda Türkiye Şampiyonası 3’luğu, ÇAYKUR Spor Kulübü bir başka takımı U19 yaş gurubunda da Türkiye 3’cusu Türkiye Şampiyonu oldular.

Yarışmalara, 17 il, 27 kulüpten 300 sporcunun madalya mücadelesi verdiği yarışlarda kategorilerinde dereceye giren sporculara madalyalarını Ardeşen Kaymakamı Ferhat Altay, Ardeşen Belediye Başkanı Enver Atagün, Federasyon Başkanımız Alper Cavit Kabakçı, Ardeşen İlçe Jandarma Komutanı Erdal Yıldırım, Kano Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri; Bilgin Kopuz, Kenan Yücel, Ardeşen Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Osman Önçırak, Ardeşen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Reşat Yazar ve İl Genel Meclis Üyesi Osman Zeki Çevik takdim ettiler.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
EMİROĞLU KARDEŞLERİN ACI GÜNÜ

EMİROĞLU KARDEŞLERİN ACI GÜNÜ

11-06-2024 - GÜNCEL

ANKARA'DA İYİDERELİLER DERNEĞİ KURULDU

ANKARA'DA İYİDERELİLER DERNEĞİ KURULDU

11-06-2024 - GÜNCEL