GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HAYATİ YAZICI “BİZİM İŞİMİZ HİZMET VE ESER SİYASETİ”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı Çayeli ’de gerçekleştirdiği programlarda “Çayeli hak ettiği hizmeti alamıyor. Çayeli’nin muazzam bir kentsel dönüşüme ihtiyacı var. Çayeli’nde giderek trafik sorunu çoğalıyor. Dolayısıyla çözüm sağlanması gerekiyor. Burada iş yapacak adam için çalışacak alan çok” dedi.

GÜNCEL - 28-03-2024 10:59

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HAYATİ YAZICI “BİZİM İŞİMİZ HİZMET VE ESER SİYASETİ”

siyle ilgili iller Bankası nezdinde girişimlerimizi sürdürüyoruz ve bunun ihalesi inşallah yarısı hibe yarısı da kredilendirme şeklinde olmak üzere 17 Nisan’da gerçekleştirilecek. İçme suyu problemi ortadan kalkacak. Bizim en fazla icraat yapmış olduğumuz alanlardan bir tanesi de sağlık hizmetleridir. Çayeli ölçeğinde hastane yetersiz. Hep şehir içerisinde kalmış. Aylardır hastaneye yer

temini ile uğraşıyorduk. Yer sorunu çözüldü. Programa alındı şimdi de ihalesi yapıldı. 15 Mart‘ta ihalesi yapıldı. İhale kesinleşince 50 yatak kapasiteli bir hastanenin yapımına başlayarak ilçemizin hizmetine sunacağız, inşallah ”dedi.

“Tam hükümetin göbeğinde bir kadro sunuyoruz takdir sizin”

Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı “Çayeli hak ettiği hizmeti alamıyor. Çayeli’nin muazzam bir kentsel dönüşüme ihtiyacı var. Çayeli’nde giderek trafik sorunu çoğalıyor. Dolayısıyla çözüm sağlanması gerekiyor. Burada iş yapacak adam için çalışacak alan çok. Tam hükümetin göbeğinde bir kadro sunuyoruz takdir sizin. İnşallah 31’inde Çayeli’nde hamle yapacak adayımızın açıkladığı teşkilatımızın açıkladığı alanlarda hizmet üretebilecek katkı sağlayacak Çayeli‘nin çehresinin değişmesine dönüşmesine imkân hazırlayacak kadroyu yetkilendirir görevi tevdi eder eksiği de olursa sorgularsınız biz de takibini yaparız. İshak Karahan kardeşimiz iyi bir ekiple iyi bir kadro ile sizin huzurunuzda onu takdir edeceğinize inanıyoruz.” dedi.

“Gördüğünüz yollar bizim referansımızdır”

Yazıcı “Türkiye büyük bir ülke yaptıklarımızı sizlere anlatmaya zamanımız yeterli olmaz. 21 yılda Türkiye’de dokunulmadık alan bırakmadık. Türkiye’yi değiştirip dönüştüren eserleri halkımızın hizmetine sunduk. Çünkü biz iş yapan dertli olan kadroyuz. Önünüze çıkıp aday adaylarıyla veya adaylarıyla projelerini size açıklamaya çalışan siyasi partileri kıyasladığınızda kimin birikimi var? Kimin referansı var? Gördüğünüz yollar bizim referansımızdır. Hastaneler bizim referansımızdır. Savunma sanayiye sağladığımız imkanlar AK Parti hükumetlerinin bu ülkeye referans gösterdiği değerlerdir.” dedi. Kaynak: AK Parti Rize İl Tanıtım ve Medya Başkanı

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İKİZDERE’NİN EFSANE MUHTARI ENDAM BİBER HAYATINI KAYBETTİ

İKİZDERE’NİN EFSANE MUHTARI ENDAM BİBER HAYATINI KAYBETTİ

26-04-2024 - GÜNCEL

RİZELİ EĞİTİMCİ DURSUN ALİ TAŞÇI VEFAT ETTİ

RİZELİ EĞİTİMCİ DURSUN ALİ TAŞÇI VEFAT ETTİ

26-04-2024 - GÜNCEL