AYDINTEPE İLÇE KAYMAKAMI YENİGÜNDEN DOKAP BAŞKANI GÜLTEKİN’E PLAKET

Bayburt İli Aydıntepe İlçe Kaymakamı Kerem YENİGÜN, kısa adı DOKAP olan Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Bakanlığı tarafından, Aydıntepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne vermiş olduğu, Robotik Kodlama Atölyesi nedeniyle DOKAP Başkanı Hakan GÜLTEKİN’e plaket taktim etti.

GÜNCEL - 01-02-2023 13:11

AYDINTEPE İLÇE KAYMAKAMI YENİGÜNDEN DOKAP BAŞKANI GÜLTEKİN’E PLAKET

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

DOKAP Başkanı Gültekin, yönetim merkezi Giresun ili Piraziz İlçesinde bulunan DOKAP Başkanlığına bağlı 11 ilden birisi olan, Bayburt İli ve Bayburt’un Aydıntepe ile Demirözü İlçelerine yapmış olduğu çalışma ziyaretleri kapsamında, Demirözü İlçesinden önce Aydıntepe Kaymakamı Kerem Yenigün’ü ziyaret etti.

Aydıntepe Kaymakamı Kerem Yenigün, DOKAP’ın İlçesine bu zamana kadar vermiş olduğu hizmetlerden dolayı DOKAP Başkanı Hakan Gültekin’e teşekkür plaketi verdi. Kaymakam Kerem Yenigün, Başkan Gültekin’in kendisine yapmış olduğu ziyarette ilçesine vermiş olduğu hizmet desteklerine ve yakın ilgiye teşekkür ederek, bundan sonra da devam edecek olan önemli projelerle ilgili görüştüler. DOKAP Başkanı Hakan Gültekin’in, Aydıntepe Kaymakamı Yenigün’ü ziyaretine, Ak Parti Aydıntepe İlçe Başkanı Halil Beşbaş ve Aydıntepe Milli Eğitim Müdürü Metin Bilgin’de hazır bulundular.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
ESKİ SAĞLIK OCAĞININ YERİNE YAPILAN  SOSYAL ALAN PROJESİNDE SONA YAKLAŞILIYOR

ESKİ SAĞLIK OCAĞININ YERİNE YAPILAN SOSYAL ALAN PROJESİNDE SONA YAKLAŞILIYOR

15-04-2024 - GÜNCEL

RİZE'NİN YENİ İL GENEL MECLİS BAŞKANI BÜYÜK OLDU

RİZE'NİN YENİ İL GENEL MECLİS BAŞKANI BÜYÜK OLDU

14-04-2024 - GÜNCEL