GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-02-2023 17:23

YUSUFELİ BELEDİYESİ YENİ MİSAFİRHANE VE KONUK EVİNİ HİZMET AÇIYOR

Yusufeli Belediyesi eski ilçe merkezinde yürüttüğü faaliyetleri, planlı ve programlı bir şekilde birer birer yeni ilçe merkezine taşımaya devam ediyor. Belediye yeni misafirhane ve konuk evini hizmete açıyor.

YUSUFELİ BELEDİYESİ YENİ MİSAFİRHANE VE KONUK EVİNİ HİZMET AÇIYOR

Haber: Bayram Ali Kavalcı-Fotoğraflar: Yusufeli Belediyesi Basın Bürosu

Yusufeli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde eski ilçe merkezinde prefabrik yapı şeklinde hizmet veren Misafirhane ve Konukevi yeni ilçe merkezinde kalıcı olarak inşa edilerek hizmet vermeye başlayacak. İnşaat çalışmalarının başladığı alanda üst yapı çalışmaları hızla devam ediyor. 14 adet odadan oluşacak olan çalışmada odaların yanı sıra; Restourant, Mutfak, Tuvaletler, Kazan Dairesi ve Depo Alanı yer alacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN,” Eski ilçe merkezimizde prefabrik yapılarla sağladığımız Misafirhane ve Konukevi hizmetini yeni ilçe merkezimizde kalıcı hale getirmek için çalışmalarımıza başladık. Çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Tamamlandığı zaman Misafirhane ve Konukevi olarak hizmet verecek olan alanda ilk etapta yalnız veya bakıma muhtaç olarak yaşayan kıymetli büyüklerimizi de misafir edeceğiz. Gönül Belediyeciliği anlayışımız gereği el uzatmadık kimse dokunmadık kalp bırakmayacağız. ”dedi. Bu alanın daha sonra yapılacak olan kano parkuru ile birlikte sporcu kamp merkezi olarak hizmet vermesi amaçlanıyor.

AdminAdmin