GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-08-2022 21:25

YAZAR TÜLİN BATURU OCAK’IN FANTASTİK KİTAPLARI EN ÇOK OKUNANLAR ARASINDA

Emekli Emniyet mensubu yazar Tülin Baturu OCAK’ın Fantastik Romanları serisi kitaplarıyla Türkiye’de en çok okunan romanlar olarak raflarda yer bulmaya devam ediyor.

YAZAR TÜLİN BATURU OCAK’IN FANTASTİK KİTAPLARI EN ÇOK OKUNANLAR ARASINDA

Fantastik Roman yazarı OCAK’ın, 10’uncu kitabı; “GELECEK GEÇMİŞİN ÇİY DAMLASI” isimli 490 sayfalı fantastik romanı 1. serisi Cinius Yayınları Çağdaş Türk Yazarları Yayınevi tarafından basılarak okuyucu hayranlarıyla buluşmuş oldu. 3. Seriden oluşacak olan, Gelecek Geçmişi Çiy Damlası isimli romanıyla ilgili özet açıklamada bulunan, Türkiye’nin tanınmış fantastik romancısı Tülin Baturu Ocak; “Uzun zamandır Fantastik seri kitaplar yazıyorum. Okur severlerim çok şükür Fantastiğin kraliçesi seçtikleri eserlerime onure etikleri için de kendilerine çok teşekkür ediyorum. Eserlerim her yaşa uygun olup, merakla devamını bekleyecek eserlerimle çalışmalarıma aralıksız devam ediyorum. Eserlerim inşallah okur severlere ulaşması dileğimle, “Her hayal bir gölge kadar gerçektir " sözüm ile hepiniz sağlıkla kalın. Diyorum” dedi.

YAZAR TÜLÜN BATURU OCAK KİMDİR?

Yazar aslen Gaziantepli olup, 1970 Ankara doğdu. İlk orta lise tahsilini Konya ilinde tamamladı. 1990 yılında polis memuru olarak göreve başladı. Sırasıyla, Ankara Konya Ağrı Hatay Mersin ilinde çalışıp Siber suçlarlar Mücadele Şube müdürlüğünden 2019 yılında emekli oldu. Meslekte Üniversite bitirdi. Eşi de emekli Emniyet Müdürü olup, bir erken, bir kız annesidir. Oğlu Bosna Hersek’te okuyor. Kızı Psikologdur. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

AdminAdmin