GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-08-2023 07:34

RİZE VALİ V. SARI VE ÇAYKUR GENEL MÜDÜRÜ ALİM, ÇAY SOKAĞI PROJESİNİ DEĞERLENDİRDİ

Rize Vali V. Gülhani Ozan Sarı, Çay İşletmeleri (ÇAYKUR) Genel Müdürü ve YK Başkanı Yusuf Ziya Alim’i makamında ziyaret etti.

RİZE VALİ V. SARI VE ÇAYKUR GENEL MÜDÜRÜ ALİM, ÇAY SOKAĞI PROJESİNİ DEĞERLENDİRDİ

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Rize Vali V. Sarı ve Çaykur Genel Müdürü ve YK Başkanı Alim, 6 Şubat 2023 tarihi Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen yerlerden olan Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde Nurdağı ilçesi büyük ölçüde enkaz yığınına dönmüştü. Depremin ardından, Rize Valiliğinin himayelerinde ve Çaykur Genel Müdürlüğünün koordinesinde gerçekleştirmeye devam edilen proje kapsamında, 2023 yılı yaş çay kampanyası sezonu boyunca çay müstahsillerinin ve hayırsever vatandaşların yapacağı bağışlar ile deprem bölgesinde, “ÇAY SOKAĞI PROJESİ ”adı altında, Filizlenen Çaylar “YUVA OLSUN” Çay diyarından deprem bölgesine sevgi elini uzatalım projesini görüştüler.

Genel Müdür Yusuf Ziya Alim ve Yardımcısı Zeki Karaoğlu ile bir süre sohbet eden, Rize Vali V. Gülhani Ozan Sarı, “Gaziantep ilimiz Nurdağı ilçesinde yapılması planlanan, Çay Sokağı projesi ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Projemiz sağlıklı ve güçlü bir şekilde yürümektedir. Çaykur Genel Müdürü sn. Alim’e ve tüm ÇAYKUR ailesine, yaş çay üreticilerimize desteklerinden ve Genel Müdürümüze sıcak misafirperverliği için de, Rize Valiliğimiz ve şahsım olarak teşekkürlerimi sunuyorum. ” dedi.

AdminAdmin