GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-11-2022 16:50

DİYANET VAKFI KADIN KOLLARINDAN HAYIR ÇARŞISINA DAVET

Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi Kadın Kolları, düzenleyecekleri Hayır Çarşısı’yla eğitim ve hayır hizmetlerine destek verecek.

DİYANET VAKFI KADIN KOLLARINDAN HAYIR ÇARŞISINA DAVET

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Rize İl Müftüsü, Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi Başkanı Naci Çakmakçı, Vakıf Şubesi Kadın Kolları tarafından Rize’de Gülbahar Mahallesi Merkez Camii bahçesinde kurulacak Hayır Çarşısında kitap, gıda ve çeyiz eşyası gibi ürünlerin sergileneceğini kaydederek hayırseverleri destek vermeye davet etti.

Müftü Çakmakçı yaptığı açıklamada, “30 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında düzenleyeceğimiz Hayır Çarşısından elde edilecek gelirlerle eğitim ve hayır hizmetlerini desteklemeyi hedefliyoruz. Kampanya kapsamında Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilkokul, ortaokul ve liselere, Kur’an kurslarına, cezaevlerine, hastanelere ve kitap alma imkânı olmayanlara seçkin eserler hediye edeceğiz. Bu çalışmayla Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı yayınlarının kıymetli eserlerini başta çocuklar ve gençler olmak üzere toplumun hemen hemen tüm kesimlerine ulaştırarak eğitime katkı sağlamayı amaçlıyoruz.” dedi.

Çakmakçı, “Bu tür faaliyetlerle, yeryüzünde iyiliği egemen kılmayı, geleceğimizi imar edecek nesiller yetiştirmeyi ve gönül köprüleri kurmayı hedefliyoruz. Bizler bu hedef ve gayretle çalışırken siz değerli hayırseverlerimizin destek ve katkılarını her zaman yanımızda gördük. Düzenleyeceğimiz bu Hayır Çarşısına da desteklerinizi bekliyor, yapacağınız hayırların ahiret sermayeniz olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” şeklinde dua ederek herkesi Hayır Çarşısına katkıda bulunmaya davet etti.

AdminAdmin