GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-07-2023 09:34

ÇAYKUR İKİZDERE ORGANİK ÇAY FABRİKASINA KAYMAKAM VE GENEL MÜDÜRDEN ZİYARET

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğünün en yeni fabrikalarında olan, 2023 yılı yaş çay kampanyası sezonunda üretime açılan, Çaykur İkizdere Organik Çay fabrikasındaki yaş çay üretimini ile ilgili incelemelerde bulanan, İkizdere Kaymakamı Mustafa Salih Bayram ve Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim’le birlikte ziyaret ettiler. Çalışma ziyaretinde iki yönetici, Çay Fabrika Müdürü Şebnem Biberoğlu tarafından karşılandı.

ÇAYKUR İKİZDERE ORGANİK ÇAY FABRİKASINA KAYMAKAM VE GENEL MÜDÜRDEN ZİYARET

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Çaykur Genel Müdürü Alim’le birlikte Fabrikayı gezen, İkizdere Kaymakamı Mustafa Salih BAYRAM, “ İlçemizin en önemli yatırımlarından olan Çaykur Organik Çay Fabrikamız ilçemize insan hareketi ve ekonomik hareket noktasında önemli bir canlılık meydana getirmiştir. Çaykur Genel Müdürümüze ilçemize sağlamış oldukları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya ALİM, “Bu sezon üretime kazandırdığımız, yeni İkizdere ve Çamlıhemşin Organik çay fabrikalarımızı hemen her hafta ziyaret ederek, bu fabrikalarımızdaki üretimi, fabrikalarının yönetici ve diğer çalışanlarımız birlikte yerinde takip etmeye devam ediyoruz. İki fabrikamızda, verimli ve huzurlu bir ortam içinde kaliteli çay elde etmeye devam etmektedir. Organik Çay Fabrikasının bu yıl üretime geçmesiyle, İlçede ekonomik noktada önemli bir canlılığın meydana geldiği gözleniyor. İkizdere ilçesindeki fabrikaya zaman zaman yaptığımız çalışma programız davetimizde bizlerle birlikte olan, İkizdere Kaymakamı sn. Bayram’a şahsim ve teşekkülümüz çalışanları adına fabrikamıza göstermiş olduğu ilgiye teşekkür ediyoruz.” dedi.

İkizdere Çaykur Organik Çay Fabrikasını ziyarette, İkizdere Kaymakamı Mustafa Salih Bayram ve Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim’e, İkizdere İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Aksu ve Çaykur Genel Müdür Yardımcıları Zeki Karaoğlu, Erdinç Hatinoğlu eşlik ettiler.

AdminAdmin