GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-03-2023 10:21   Güncelleme : 01-03-2023 11:45

ÇAYKUR GENEL MÜDÜRÜ ALİM, DEPREMZEDE ÇOCUKLARI BAĞRINA BASTI

Ülkemizi yasa boğan, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin 11 ilde meydana getirmiş olduğu ve binlerce vatandaşın vefatına, yaralanmasına, evinden ve barkından olmasının meydana getirmiş olduğu acı ve mağduriyetlerin devlet tarafından giderilmesine devam ediliyor. Bu noktada, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü de üzerine düşeni yapmaya devam ediyor.

ÇAYKUR GENEL MÜDÜRÜ ALİM, DEPREMZEDE ÇOCUKLARI BAĞRINA BASTI

Çaykur Genel Müdürü ve YK Başkanı Yusuf Ziya ALİM, Depremzede aileleri konuk ettiği, Çaykur’un Ankara Çankaya’da bulunan Eğitim ve Çalışma Ofisi misafirhanesinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileti ve depremzede çocuklarla yakından ilgilendi.

Asrın bu denli büyük depremi ardından, Çaykur’un Ankara Kurtuluş Çankaya’da bulunan Çaykur Eğitim, çalışma ofisi ve misafir tesislerini depremzedelerin hizmetine açmış oldu. Depremzede aileleri ziyaret eden, Çaykur Genel Müdürü ve YK Başkanı Yusuf Ziya ALİM; “Devlet ve milletçe yaşadığımız bu büyük acılı günlerimizde bizleri güçlü kılan, ülke ve millet olarak hep birlikte, tek yürek, tek kalp olarak hareket etmemiz acılarımızı hızla tedavi etmektedir. Ankara Eğitim ve çalışma ofisi misafirhane tesislerimizde 28 depremzede aileyi misafir etmekteyiz. Depremin meydana geldiği andan itibaren vatandaşlarımızın yaşamış oldukları acılar bizimde acımız olmuştur. En kıymetli misafirlerimiz olarak sizleri gerek teşekkülümüz, gerekse her birimiz olarak bağrımıza basıyoruz. Sizleri en iyi şekilde korumak, ağırlamak ve özellikle minik misafirlerimize depremin izlerini unutturmak için Çaykur ailesinin her bir bireyi olarak her zaman sizlerle birlikteyiz.“ dedi. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

AdminAdmin